Modelele preferate de pantaloni din acest sezon

Deși la început erau tabu pentru femei, acum nu părăsesc nicio prezentare de fashion. Vorbim, bineînteles, de pantaloni. Aceștia pot fi integrați cu succes în orice ținută, de la stilul boho-chic la cel rock, de la business la romantic sau extravagant.

În 2017 la marile case de modă precum Dolce & Gabbana, Gucci, Brunello Cucinelli ori Nina Ricci întâlnim pantalonii capri. Aceștia au adesea talia înaltă, o croială liberă, sunt largi pe picior și vin în lungimi 7/8, ori până la gleznă. Guillotine recomandă să alegeți acest model de pantaloni în tonuri neutre, sau cu imprimeuri liniare, pe care îi puteți accesoriza cu orice fel de încălțăminte, de la converși la stiletto.

Pe lângă modelele clasice anul acesta designerii propun niște opțiuni de pantaloni absolut inovative. De exemplu Moschino recomandă pantalonii clasici cu despicaturi adânci, ori modelele foarte largi avand inserții decorative ingenioase, de obicei din paiete sau împletituri.

Pantalonii skinny nu parăsesc nici anul acesta topul în preferințele fashionistelor. În 2017 ei trebuie să fie din materiale lucioase sau din piele, cu o lungime de minim 2 cm deasupra gleznei, ori cu borduri rasucite, pe care se pot aplica diferite inserții în culori stridente. Lanvin propune să alegem pantaloni skinny cu talie înalta deoarece aceștia alungesc vizual silueta și îngustează vizibil zona taliei, conferind astfel un plus de eleganță. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s