Pantalonii Chino

Pantalonii scurți tip Cargo nu mai sunt de mult în tendințe, însă bărbații continuă să îi poarte, neștiind cu ce altceva să îi înlocuiască în sezonul cald. Sfatul nostru este ca în locul acestora să fie purtați o pereche de pantaloni scurți tip Chino slim fit.

Pantalonii Chino au apărut pentru prima oară la jumătatea secolului al 19-lea, când au fost concepuți pentru armata Marii Britanie și a Franței. Acest tip de pantaloni sunt foarte comozi și versatili. Pot fi purtați atât la ținute sport, dar mai ales în componența unui outfit smart casual, putând fi purtați cu mare succes alături de o cămașă și un sacou. Sunt foarte permisivi și în ceea ce privește pantofii, putând fi alăturați oricărui tip de pantof de la espadrile sau Converse, la pantofi mai eleganți precum Mocasini, Boat, Monk sau chiar Derby.

Lungimea corectă a acestui tip de pantalon scurt trebuie să fie deasupra genunchiului, sau maxim să acopere rotula. Pantalonii trei sferturi sunt un element anti-stil care nu are ce căuta în garderoba ta.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s