Tendintele anului 2017

Anul 2017 a venit cu necesitatea unei noi actualizări în garderoba feminină. Multe tendințe se vor păstra, însă multe au fost înlocuite de piesele vestimentare specifice acestui an. Designerii și criticii de modă de la Londra și Paris au interzis marile vedete în materie de trenduri ale anilor trecuți, înlocuindu-le cu ceva mult mai fresh. Acestea sunt schimbările ce ne așteaptă în acest an:

În anul 2017 se dorește evitarea purtarii pantofilor sport cu platformă, o piesă de rezistentă a anului 2015 în ceea ce privește încălțămintea street casual. În locul lor, au fost lansați saboții tip mules, care par să își întreacă în popularitate înaintașii. Acest tip de sabot a apărut la sfârșitul anului 2016, dar pare că ia amploare vertiginos în preferințele femeilor datorită comodității și versatilității sale. Aceștia pot fi purtați atât la ținute casual, cât și la cele elegante, sau office.

De asemenea, corsetele purtate pe post de top, foarte populare în 2016, sunt off season începând cu martie 2017. Acestea trebuie evitate începând cu sezonul de primăvară. Înlocuitorul acestei tendințe este o altă piesă vestimentară care a debutat ca articol de lenjerie, ca și în cazul corsetului. Este vorba, desigur, de ținutele satinate, precum halatele sau cămășile de noapte, care au devenit purtabile atât pentru ținutele de stradă, cât și pentru cele de gală.

Nici colierele tip choker nu ar trebui să mai apară în ținuta voastră. Chockerele reprezentau una dintre cele mai disputate accesorii vestimentare, fiind urâte sau apreciate, cert e că nu îți puteau fi indiferente. Noi ne bucurăm că moda acestora s-a încheiat oficial și că locul acestora în tendințe este luat de lănțișoarele subțiri și lungi.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s